Меню сайту |
|
|
Категорії розділу |
|
|
Який хліб |
|
|
Форма входу |
|
|
|
Головна » Архів матеріалів
РЕЦЕПТ ВЕЛИКОДНЬОЇ ПАСОЧКИ
До двох повнісіньких жмень думок дрібно покришити серця шматок. Дати чашку вибачливості і дві ложечки ввічливості. Відтак, два грами зрозуміння і ясного усміху проміння. І ще повну склянку без вагань, доброзичливих дати бажань. Чемності також не жаліти і щедро щедрістю полити. Трішки привітності дати і все разом перемішати. Потім пекти в такій печі, що називається теплом душі. А як всі паски будуть готові, посипати їх порошком любові.
Переглядів: 1531 |
Додав: AДМ |
Дата: 02.05.2013
|
|
Висівки
- чудовий дієтичний продукт, який містить необхідну організму людини
клітковину та вітаміни. Висівки мають властивість поглинати токсини і
алергени, сприяють зміцненню імунітету, забезпечують наш організм
клітковиною, цінними білками і вітамінами. Люди, що віддають перевагу
хліб з висівками, набагато рідше страждають шлунково-кишковими
захворюваннями, зайвою вагою і атеросклерозом, так як в цьому хлібі
міститься багато нікотинової кислоти, необхідної організму для
профілактики даних захворювань. Висівки містять корисні харчові
волокна, вітаміни і мінерали, і тому дієтологи часто призначають їх як
доповнення до лікувального харчування хворим на гіпертонію,
атеросклерозом, діабетом, а також при жовчнокам'яній хворо
...
Читати далі »
Переглядів: 599 |
Додав: AДМ |
Дата: 11.10.2012
|
|
А чи знаєте Ви, що: - Жирну їжу краще поєднувати з чорним хлібом. - Овочі можна їсти з будь-яким сортом хліба. - Картоплю і м'ясо краще їсти без хліба. - Найкорисніші хліби: житній, бездріжджовий, з висівками.
- Якщо на хлібі з'явилася цвіль (навіть якщо дуже мало) викидати потрібно весь. - Організмом найкраще засвоюється підсушений хліб. - Шкуринка набагато корисніша за м'якуш.
Переглядів: 531 |
Додав: AДМ |
Дата: 11.10.2012
|
|
Іван Щепанкевич
Щепанкевич Іван Станіславович
Народився 6 березня 1962 року у Радехові Львівської області.
Освіта
1977-1980 рр. – учень К.Бузького ССПТУ №2, м. К.Бузька Львівська обл..
2008 року закінчив Львівський державний аграрний університет, за
спеціальністю – механізація сільського господарства, магістр з
механізації сільського господарства
Трудова діяльність
1980 р. – водії Радехівської міжколгоспної шляхово-будівельної організації.
1980-1982 рр. – служба в лавах Радянської Армії.
1982-1986 рр. – водій Радехівського автотранспортного підпри
...
Читати далі »
Переглядів: 809 |
Додав: AДМ |
Дата: 13.09.2012
|
|
Богдан Козак побажав школярам вивчати історію та не забувати рідну мову Голова ЛОО УНП Богдан Козак привітав школярів з початком навчального року Депутат Львівської обласної ради Богдан Козак напередодні Дня знань привітав школярів з початком нового навчального року. Про це повідомила прес-служба депутата. «Дорогі учні, вчителі та шановні батьки! Від щирого серця вітаю Вас з Днем знань та святом першого дзвоника!
З року в рік першого вересня в урочистій хвилюючій атмосфері свої двері
гостинно відчиняють сотні українських шкіл нашої області та району. Цей
день стає для школярів початком наполегливої праці, кроком у світ
пізнання.
Дорогі діти! Навчайтеся та прагніть до пізнання. Бо
знання – це сила, яка дає великі можливості у житті. Без необхідних
зна
...
Читати далі »
Переглядів: 594 |
Додав: AДМ |
Дата: 01.09.2012
|
|
На Тернопільщині викрили нелегальний млин16:45, 05.03.2011 У
Тернопільській області податківці викрили нелегальний млин. Як
повідомили у головному відділі податкової міліції Тернопільської
об’єднаної державної податкової інспекції, борошно виготовляв
тернопільський підприємець в одному із сіл Зборівського району на
території колишнього току в приміщенні зерноскладу.
На момент проведення перевірки у нього не виявилося жодних
дозвільних документів на здійснення даного виду діяльності. Також
...
Читати далі »
Переглядів: 790 |
Додав: AДМ |
Дата: 05.03.2011
|
|
Ціна на борошно в Україні може зрости на 30-40%
Внаслідок подорожчання зерна та
адміністративного стримування цін державою, борошно в роздрібній
торгівлі може незабаром істотно додати в ціні. Ціна борошна може
підвищитися як мінімум на 30-40%
Таку думку висловив начальник відділу з питань АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій.
З вересня 2010 року ціни на зерно, в тому числі на продовольчу
пшеницю, істотно зросли. Так, якщо ціна на пшеницю 2 класу ще в серпні
становила близько 1550-1600 грн / т., то на початку лютого 2011 цей
показник був близько 1900-2000 грн. / т (+24%);. приблизно на стільки ж
подорожчала і пшениця 3 класу.
Однак на сьогодні українським мірошникам не дають можливості підняти
ціни на їх продукцію, заклавши собівартість виробництва, що значно
виросла, в ціну готової продукції – уряд всіляко стримує зростання цін
на продукти харчування, в тому числі – на борошно, – говорить А.
Одосій.
За його словами,
...
Читати далі »
Переглядів: 1000 |
Додав: AДМ |
Дата: 15.02.2011
|
|
|
Пошук |
|
|
Календар |
« Квітень 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
Архів записів |
|
|
|